Last minute wintersport Sauerland ❄ Kurhotel Hochsauerland 2010

Prijs (per persoon)€719,-€985,- -27%
Vertrek opZaterdag 23 april 2022
Verblijf7 Dagen halfpension
AccommodatieHotel
Bestemming Duitsland »  Sauerland »  Willingen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorWintertrex
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Wintertrex

Goedkope wintersport Duitsland ⛷️ 7 Dagen halfpension in Kurhotel Hochsauerland 2010, Willingen ⛷️ € 719,-  (per persoon) ⛷️ Overnachting zoals geboekt ⛷️ Verzorging zoals geboekt ⛷️ Gebruik van het wellnessgedeelte ⛷️ Gebruik van de fitnessruimte ⛷️ Welkomstdrankje (bij een boeking van 7 nachten) ⛷️ 1 fles water per kamer bij aankomst ⛷️ Wi-Fi ⛷️ Kinderbioscoop (elke avond vanaf 19.00 uur) ⛷️ Tafeltennis (volgens beschikbaarheid) ⛷️ Kinderbed (volgens beschikbaarheid) ⛷️ Kinderstoel (volgens beschikbaarheid) ⛷️ Parkeerplaats (volgens beschikbaarheid) ⛷️ Last minute wintersport Sauerland - Duitsland met vertrek op zaterdag 23 april 2022 ⛷️ Veilig boeken bij Wintertrex met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Kurhotel Hochsauerland 2010

Kurhotel Hochsauerland 2010 in Willingen. Het uitnodigende Kurhotel Hochsauerland 2010 ligt op ongeveer 350 m van het centrum van Willingen. Het skigebied Willingen ligt op ongeveer 1 km afstand, net al een bushalte.

Last minute wintersport Sauerland ❄ Kurhotel Hochsauerland 2010
Last minute wintersport Sauerland ❄ Kurhotel Hochsauerland 2010
Last minute wintersport Sauerland ❄ Kurhotel Hochsauerland 2010
Last minute wintersport Sauerland ❄ Kurhotel Hochsauerland 2010

Faciliteiten accommodatie

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Lift
 • Bar
 • Parkeerplaats
 • Internet
 • Stoombad
 • Fitnessruimte
 • Massages
 • Sauna
 • Zwembad
 • Infraroodsauna

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 23 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Wintertrex, op datum van publicatie: 2022-04-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!