Top wintersport Dévoluy ❄ La Crête du Berger [Aanbieding]

Prijs (per persoon)€169,-€219,- -23%
Vertrek opZaterdag 17 december 2022
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieAppartement
Bestemming Frankrijk »  Dévoluy »  La Joue du Loup
VervoerEigen vervoer
TouroperatorWintertrex
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Wintertrex

Goedkope wintersport Frankrijk ⛷️ 7 Dagen logies in La Crête du Berger [Aanbieding], La Joue du Loup ⛷️ Inclusief skipas ⛷️ € 169,-  (per persoon) ⛷️ Overnachting zoals geboekt ⛷️ 6-daagse skipas La Joue du Loup & SuperDévoluy (Waarde van de skipas tot € 192) Uitzonderingen zie boekingsproces ⛷️ Eindschoonmaak (met uitzondering van de keuken) ⛷️ Kinderbed (indien vooraf gemeld en volgens beschikbaarheid) ⛷️ Kinderstoel (indien vooraf gemeld en volgens beschikbaarheid) ⛷️ Parkeerplaats (volgens beschikbaarheid) ⛷️ Top wintersport Dévoluy - Frankrijk met vertrek op zaterdag 17 december 2022 ⛷️ Veilig boeken bij Wintertrex met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.8

La Crête du Berger [Aanbieding]

La Crête du Berger [Aanbieding] in La Joue du Loup. De in chaletstijl gebouwde Résidence La Crête du Berger is gelegen in het indrukwekkende Hautes-Alpes-massief. De hoofdzakelijk uit hout gebouwde chalets liggen op ca. 500 m afstand van de pistes en het centrum. Een langlaufloipe ligt direct achter de accommodatie. In deze perfect gelegen accommodatie staan zowel chalets met meerdere appartementen/studio's als ook semi-chalets ter beschikking. De semi-chalets beschikken elk over 2 wooneenheden. De gezellige Résidence beschikt over een skidepot en over gratis parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid).

Top wintersport Dévoluy ❄ La Crête du Berger [Aanbieding]
Top wintersport Dévoluy ❄ La Crête du Berger [Aanbieding]
Top wintersport Dévoluy ❄ La Crête du Berger [Aanbieding]
Top wintersport Dévoluy ❄ La Crête du Berger [Aanbieding]

Faciliteiten accommodatie

  • Parkeerplaats
  • Huisdieren mogelijk

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 17 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Wintertrex, op datum van publicatie: 2022-04-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!