Lastminute wintersport top 10 aanbiedingen van dit moment


Lastminute wintersport top 10 aanbiedingen van dit moment

In verschillende media is het al gemeld. Dit wintersportseizoen gaan er minder mensen op wintersportvakantie. Wie wel op vakantie gaat, let nog meer op de prijzen dan voorheen.

Het is echter nog niet zo gemakkelijk om de goedkoopste wintersportvakantie te vinden, welke voldoet aan al uw wensen.  Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij al vast het een en ander voor u uitgezocht.

Onze wintersport selectie voor de top 10 aanbiedingen

Omdat iedere wintersporter andere wensen heeft, hebben we niet alleen gekeken naar wat nu werkelijk de aller-goedkoopste wintersportvakantie is, of wat nu de allerbeste wintersport aanbieding is. Wij hebben de aanbiedingen van verschillende vakantie aanbieders met elkaar vergeleken. Uit de diverse aanbieders hebben we 3 aanbieders met een ruim aanbod gekozen. Er worden veel accommodaties aangeboden, met prijzen op basis van groepen van verschillende grootte. Vanwege het grote aanbod, hebben wij alleen naar de onderstaande criteria gekeken. 

De met een * aangegeven aanbiedingen zijn exclusief skipas.

Op basis van de bovengenoemde criteria, hebben wij de volgende TOP 10 aanbiedingen voor een wintersport vakantie gevonden

10: U kunt met 2 personen al genieten van de wintersport in het mooie Zwitserse Saas Fee voor € 277 per persoon via Arke. In het skigebied Saas Almagell vindt u 39 kilometer skipiste.

9:  Bij Arke boekt u in het Italiaanse Val di Sole voor 2 personen een wintersportvakantie voor € 265 per persoon. De 6-daagse skipas geeft u toegang tot de 186 kilometer pistes van skigebied Folgarida-Mezzana.

8: Via Snowtime boekt u een wintersportvakantie in Italië voor een groep van 4 personen in het skigebied Skirama Dolomiti voor € 245 per persoon. Tijdens deze 8 daagse vakantie heeft u 6 dagen lang de keuze uit 380 kilometer skipiste.

7: Wilt u met 8 personen heerlijk skiën in skigebied Quattre Valleés? Via Bizztravel boekt u hier uw vakantie vanaf €229 per persoon. U zit niet alleen op loopafstand van de piste, u heeft ook nog eens 338 kilometers piste ter beschikking.

6: In Frankrijk vindt u de grootste skigebieden. Via Arke boekt u al een skivakantie in het Franse Aussois voor 2 personen vanaf € 186. Dit is inclusief de skipas van het 55 pistekilometers tellende skigebied van Aussois. Mocht u meer piste kilometers willen, vanuit Aussois zijn ook de skigebieden van Valfrejus en La Norma gemakkelijk te bereiken.

5: Liefhebbers van de Italiaanse skigebieden boeken via Bizztravel voor 5 personen al vanaf € 178 per persoon hun wintersportvakantie in Bardonecchia. Hier wachten 45 kilometer blauwe skipiste en 50 kilometer rode skipiste op u. 

4: Blijft u liever dichterbij huis, dan biedt Duitsland nog diverse alternatieven. Zoals het kleine skigebied van Arrach*. Hier kunt u al uw skiverblijf boeken bij Arke voor 2 personen vanaf € 68 per persoon. Een skipas koopt u op locatie, al vanaf ongeveer € 92. Het skigebied heeft 5 kilometer piste. Laat u door het geringe aantal piste kilometers niet afschrikken. In dit prachtige gebied liggen meerdere skigebieden. 

De Top 3 goedkoopste skivakanties op dit moment zijn toch niet, zoals verwacht in Tsjechië of Duitsland, maar in de wintersportlanden Oostenrijk en Frankrijk. 

3: Skigebied Kirchberg is niet alleen populair bij velen. U kunt hier ook nog eens met 10 personen via Bizztravel ook nog eens goedkoop uw vakantie boeken. U betaald per persoon slecht € 150 voor een skivakantie van 1 week. Dit is inclusief een skipas, welke op locatie al € 210 euro kost. Hier kunt u heerlijk genieten van 170 kilometer skipiste. Daarnaast kan hier ook prima worden genoten van de après-ski

2: Gaat u liever naar Frankrijk, dan kunt u al voor € 131 via Snowtime een heerlijke vakantie boeken in het skigebied La Norma. Deze prijs is op basis van een groep van 8 personen. Als u echt op vakantie gaat om te skiën of snowboarden dan is dit de aanbieding voor u. La Norma is uitermate gezinsvriendelijk. Houdt u van de après-ski, dan kunt u beter naar het Oostenrijkse Kirchberg. 

1: De absolute prijstopper op dit moment is de wintersportvakantie in het Franse Valfrejus.Hier boekt u een vakantie van 1 week, via Bizztravel voor 4 personen, op basis van logies en eigen vervoer, voor slecht € 49 per persoon. Dit is de absolute top aanbieding voor wintersport inclusief skipas. Een skipas welke op locatie in Valfrejus € 133 kost. Het sfeervolle dorp heeft alle accommodaties voor de wintersporter, maar ook hier komt u echt voor de wintersport. Voor een après-skivakantie is Kirchberg op dit moment de beste keuze. 

Traditioneel zijn Duitsland en Tsjechië de goedkoopste vakantielanden. In onze top 10 heeft u Tsjechië niet gezien. Met een aanbieding van Arke voor € 277 per persoon in het skigebied Spindleruv Mlyn, stond deze aanbieding op de gedeelde 10e plaats.

Houdt u er rekening mee, dat deze aanbiedingen alleen voor het verblijf inclusief skipas zijn. 

Voor meer informatie over deze en andere aanbiedingen kijkt u op de website van Arke, Bizztravel of Snowtime.

Update: dinsdag, 19 januari 2016
Willem
1924
Gepubliceerd op zondag, 26 januari 2014

Reviews Lastminute wintersport top 10 aanbiedingen van dit moment

(0 beoordelingen)