Wintervakantie top 10 bestemmingen


Gstaad Palace, Mont Blanc Zwitzerland
Gstaad Palace, Mont Blanc Zwitzerland

WINTERSPORT TOP 10 EUROPA! Europa kent vele mooie skigebieden. Er is voor iedereen een wintersportbestemming om de ideale wintersportvakantie te hebben. Grote skigebieden, sneeuwzeker, kindvriendelijk en een gezellige après-ski. Wat uw favoriete vakantieland ook is, overal zijn skigebieden en prachtige wintersportdorpen te vinden, die aan alle verwachtingen voldoen. Wij hebben de top wintersportbestemmingen geselecteerd welke het populairst zijn onder de Nederlandse skiërs en bekend staan als beste wintersport bestemmingen

De top 10 wintersport bestemmingen voor 2018 en 2019

Jarenlang zijn de skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk de populairste skigebieden van Europa. Hier vindt u dan ook de populairste skidorpen. Dit zijn 10 van de populairste skidorpen van Europa.

Top 10 après-ski bestemmingen

Naast de kwaliteit van de sneeuw en de pistes zijn er natuurlijk ook wintersport bestemmingen die uitermate populair zijn, vanwegen het uitgaansleven in de après-ski. Ook hier geldt al jaren dat de skidorpen in Oostenrijk het meest populair zijn. Dit zijn 10 van de populairste après-ski dorpen van Europa.

Top 10 kindvriendelijke wintersport bestemmingen

Tussen alle skipistes en après-ski gelegenheden is er ook plek voor de kleine wintersporters. Denk aan faciliteiten voor kids van alle leeftijden en skilessen voor kinderen. Maar welke skidorpen zijn nu kindvriendelijk? Dit zijn 10 skidorpen die bekend staan als kindvriendelijk of familievriendelijk.

Update: dinsdag, 15 november 2016
Willem
740
Gepubliceerd op dinsdag, 15 november 2016

Reviews Wintervakantie top 10 bestemmingen

(0 beoordelingen)