menu

Leuke Bestemmingen

De leukste wintersport bestemmingen en skigebieden. Voor een heerlijke skivakantie naar de beste en mooiste skipistes van Europa.

28 oktober 2016
Hugo
774

Een wintersportvakantie in Oostenrijk. Mooiste skigebieden van Europa, met authentieke wintersportdorpen en een gezellige après-ski. Oostenrijk staat garant voor een gezellige wintersportvakantie met een uitstekend uitgaansleven. Een aantal van Europa’s meest populaire skigebieden liggen in Oostenrijk. Denk aan Saalbach Hinterglemm, Het Zillertal, het Ötztal, Kitzbühel of Serfaus-Fiss-Ladis. Juist vanwege de vele gezellige skidorpen en de prachtige skigebieden, trekken ieder jaar trekken veel toeristen naar de Oostenrijkse skigebieden, voor een heerlijke wintersport vakantie.

Aanbiedingen wintersport Oostenrijk

28 oktober 2016
Hugo
829

Een wintersportvakantie in Frankrijk. Hier vindt u het grootste skigebied van Europa. Skigebieden met hoge kwaliteit sneeuw en heerlijke hellingen waar off-piste geskied kan worden. Frankrijk is het walhalla voor de die-hard wintersporter. Frankrijk heeft prachtige skigebieden in de Pyreneeën, het Centraal Massief en natuurlijk de Alpen, met sfeervolle authentieke skidorpen en uitgestrekte berglandschappen. Ieder jaar trekken dan ook veel toeristen naar de Franse skigebieden voor een heerlijke wintersport vakantie.

Aanbiedingen wintersport Frankrijk

11 augustus 2015
Emiel
1247

De wintersportvakantie in de Franse Alpen heeft het imago van een professionele skivakantie. Dit heeft een duidelijke reden. De natuurlijke omstandigheden met de hoogste top van de Mont Blanc van 4708m kunt u rustig ideaal noemen in de Franse Alpen. Zowel in de Noordelijke als Zuidelijke Alpen vindt u samen ruim 7000km aan skipistes, u begrijpt dat zowel de beginnende tot de professionele skisporter hieraan zijn hart kan ophalen.

17 maart 2015
Sanne
1649

Het is bijna niet in te denken maar zelf in Turkije kun je skiën, snowboarden en sleeën. Turkije heeft een bergachtig landschap en hierdoor valt er in de wintermaanden in bepaalde regio's ook sneeuw. Turkije is absoluut nog niet populair als wintersportbestemming maar het is wel een bestemming die tot de mogelijkheden behoort.