menu

Nieuwsberichten

Wintersport nieuwsberichten en coole items. Recente berichten en blog posts. Voor een heerlijke wintersport naar de beste skibestemmingen.

30 september 2017
Willem
486

Opening skiseizoen 2107 -2018. Het skiseizoen 2017 - 2018 staat voor de deur. Zo in oktober begint traditioneel het wintersportseizoen en ook in het skiseizoen 2017 – 2018 betekent dit weer fantastische evenementen in de populairste wintersport dorpen en skigebieden van Oostenrijk. Het Oostenrijkse Ischgl staat bekend om haar vele prachtige evenementen gedurende het wintersportseizoen. Ook in de andere populaire wintersportlanden als Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië, gaat het wintersportseizoen binnenkort van start. 

Bekijk nu alle wintersportvakantie aanbiedingen Oostenrijk

 

 

25 september 2017
Willem
843

Bij een all inclusive vakantie denkt u wellicht niet zo snel aan een wintersport vakantie. Toch is all inclusive niet alleen voorbehouden aan zonvakantiebestemmingen. Wie tijdens zijn wintersportvakantie wil genieten van extra comfort, kiest voor all inclusive wintersport. Dit is mogelijk in populaire wintersportlanden als Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland, maar ook in vakantielanden die als goedkoop bekend staan, zoals Tsjechië. Vrijuit, Sunweb en Chalet.nl zijn bekende aanbieders van all inclusive wintersportvakanties. 

All inclusive wintersport aanbieders

11 november 2016
Willem
816

Gratis Nederlandstalige lessen voor kinderen, Gratis lessen voor volwassenen, Nederlandstalige begeleiding, Kinderanimatie, familievriendelijke skigebieden en skisafari’s! 

Op wintersport met kinderen! 

Wintersport voor het hele gezin, dat is meer dan skiën alleen. Reisaanbieder Sunweb heeft twee prachtige Family Fun pakketten samen gesteld, voor een heerlijke wintersportvakantie voor het hele gezin. Onder Nederlandstalige begeleiding heeft u een prachtige vakantie vol activiteiten en tal van voordelen zoals gratis ski- of snowboardlessen, kinderanimatie of zelfs gratis kinderopvang. Voor volwassen is er ook een uitgebreide après-ski in het XL pakket.

Activeer Sunweb Famfun

28 mei 2018
Willem
810

Wintersportvakantie boeken inclusief skipas? Bekijk het ruime aanbod inclusief skipas, van de mooiste wintersportvakantie bestemmingen in Europa op bizztravel.nl. Hier vindt u vele wintersportdorpen in de mooiste skigebieden. Grote skigebieden, gezellige après-ski, kindvriendelijk en sneeuwzeker. Alle verwachtingen die u heeft van een wintersportvakantie inclusief de skipas, vindt u op bizztravel.nl.

Wintersport inclusief skipas

25 september 2015
Emiel
1173

Ook alweer wintervakantie kriebels? Boek nu jouw ideale wintersport lastminute of met vroegboekkorting tot wel 50%! Wij hebben de aanbieders met de goedkoopste skivakanties voor jouw verzameld. U vindt snel de beste skigebieden. De vakanties zijn meestal inclusief skipas!

1 augustus 2017
Sanne
1430

Na een langzame start is het wintersport seizoen 2014 – 2015 nu eindelijk goed op gang. Waar normalerwijze het seizoen al in november op gang komt, heeft de sneeuw nu lang op zich laten wachten. In de afgelopen periode is er meer sneeuw gevallen en is de kwaliteit van de pistes stukken verbeterd.

29 juli 2017
Emiel
1380

Wilt u helemaal vrij zijn? Uw eigen stekje direct aan de piste? Het is natuurlijk heerlijk om direct vanuit uw eigen vakantiehuisje de piste af te kunnen glijden. En na de apres-ski glijdt u zo weer via uw voordeur uw eigen bedje in. Of u geniet een romantische avond bij de openhaard. ‘Prost’!

28 mei 2018
Sanne
1423

De winter doet langzamerhand haar intrede. Dit betekent voor heel veel Nederlanders dat het weer begint te kriebelen om de lange latten van zolder te halen. Zodra het buiten steeds eerder donker wordt en de temperatuur daalt kunnen Nederlanders die verzot zijn op een wintersport vakantie niet wachten op de eerste berichten dat er sneeuw is gevallen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland.

30 maart 2016
Emiel
1293

De voordelen van een ski appartement ten opzichte van een hotel is uiteraard dat u geheel vrij bent. U kunt zelf eten koken en heeft vaak veel meer ruimte en faciliteiten tot eigen beschikking. U heeft ook nog het voordeel dat er wel een gezamelijke ruimte is en eventuele problemen opgelost kunnen worden door het management.

21 maart 2015
Willem
1205

Daar waar voor velen het wintersport seizoen nog moet beginnen, is voor sommigen het seizoen al weer voorbij. Net als vorig jaar vertrok de eerste gipsvlucht op 28 december. In deze eerste vlucht zaten 10 ongelukkigen met botbreuken en andere wintersport gerelateerde blessures. 

Pagina 1 van 2