Het duurt niet lang meer voor de eerste sneeuwvlokjes vallen


Het duurt niet lang meer voor de eerste sneeuwvlokjes vallen

De winter doet langzamerhand haar intrede. Dit betekent voor heel veel Nederlanders dat het weer begint te kriebelen om de lange latten van zolder te halen. Zodra het buiten steeds eerder donker wordt en de temperatuur daalt kunnen Nederlanders die verzot zijn op een wintersport vakantie niet wachten op de eerste berichten dat er sneeuw is gevallen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland.

De eerste afdalingen van het nieuwe wintersport seizoen 

Zodra de eerste vlokken sneeuw zijn gevallen betekent het dat het wintersport seizoen echt begonnen is en de eerste Nederlanders zullen dan binnen afzienbare tijd afreizen naar een wintersport gebied om de eerste afdalingen te maken. De meeste Nederlanders die snel een afdaling willen maken op de verse sneeuw gaan meestal naar een skigebied vlak over de grens. Duitsland en Frankrijk zijn dan druk bezochte landen waar de eerste afdalingen van het seizoen gemaakt worden.

Kerstvakantie en krokusvakantie populair voor een wintersport vakantie

De eerste afdalingen worden vlak over de Nederlandse grens gemaakt en dit geldt voor een selecte groep die echt niet kan wachten voordat ze een week of langer op skivakantie gaan naar een skigebied. De populairste vakantie voor een skivakantie is de krokusvakantie. Jaarlijks vertrekken duizenden mensen dan richting de skigebieden om een hele week lang, elke dag een afdaling te maken. De krokusvakantie is razend populair omdat het de eerste vakantie is van het nieuwe jaar en hierdoor grijpen veel Nederlanders juist deze periode aan om een skivakantie te boeken.

Naast de krokusvakantie is de kerstvakantie populair voor een wintersport. De kerstvakantie is wel minder populair omdat de feestdagen erbij tussen zitten en dan is een wintersport meestal een stuk duurder dan wanneer je de krokusvakantie aanhoudt voor een skivakantie.

Last minute of op de bonnefooi

De kerstvakantie en de krokusvakantie is vooral populair bij families. Zit je niet vast op een vakantie dan kun je ook heel goedkoop op wintersport gaan. Als je flexibel bent kun je makkelijk voor een last minute buiten de vakanties om boeken en dan ga je veel een prikkie op vakantie naar bijvoorbeeld het super mooie Zwitserland. Het weer in Zwitserland leent zich op er een wintersportvakantie te vieren! Doordat je niet vastzit aan een vakantie is de keuze enorm en kun je al voor een paar honderd euro een skivakantie boeken naar een prachtig skigebied. Via deze link www.allinclusivevakantie.com/zwitserland kunt u direct een luxe vakantie naar Zwitserland boeken!

De laatste jaren is het ook een trend om buiten de vakanties om op de bonnefooi naar een skigebied te reizen. Als je op de bonnefooi gaat zie je in het skigebied wel war er nog kamers vrij zijn en meestal kun je dan voor een prikkie verblijven in het skigebied. Voor een wintersport vakantie op de bonnefooi is vooral Oostenrijk en Duitsland populair. Kun je ook niet wachten tot de eerste sneeuwvlokken naar beneden vallen om je wintersport vakantie te boeken? Bekijk nu alvast het aanbod voor het wintersport seizoen van 2014/2015!

Update: maandag, 28 mei 2018
Sanne
1423
Gepubliceerd op zaterdag, 18 oktober 2014

Reviews Het duurt niet lang meer voor de eerste sneeuwvlokjes vallen

(0 beoordelingen)