• CHEAP PARKING
  • ✓ Parkeren Schiphol
  • ✓ 24/7 Beveiliging
  • ✓ Gratis annuleren

Trein- & Vliegreis


Trein- & Vliegreis

Hoe gaat u op wintersport? Voor wintersport last minutes is wellicht de trein of het vliegtuig een mooie keuze. U bent snel en veilig op uw bestemming.

De Skitrein: van uw woonplaats tot aan de piste

De ski trein is een goed alternatief voor de auto. Het is snel, veilig en comfortabel. Met een wintersport trein komt u uitgerust op uw bestemming aan. Dit zijn slechts een paar voordelen van het reizen per trein. In veel wintersportgebieden hebt u geen auto nodig. Het openbaar vervoer vanaf het station naar uw accommodatie en van uw accommodatie naar de skipistes is meestal goed geregeld. Doordat u vroeg aan komt op uw bestemming en pas weer laat hoeft te vertrekken, kunt u extra tijd doorbrengen op uw bestemming. Bovendien bespaart u op kosten als brandstof, tol en vignetten. In de skitrein naar oostenrijk en frankrijk, bent u van alle gemakken voorzien! Ga naar NSinternational.nl voor de beste treinreizen naar alle populaire wintersport gebieden.

Snel, comfortabel en gemakkelijk

Op wintersport met het vliegtuig

Een skivakantie met het vliegtuig is de snelste manier om op uw winter bestemming aan te komen. Met de auto bent u al gauw een groot deel van de dag onderweg. Vliegt u naar uw bestemming, dan kunt u ’s ochtends vertrekken en aan het eind van de middag al op de piste staan. Dit is ideaal voor een weekendje weg. Bovendien is vliegen naar uw wintersportbestemming nu voordeliger dan ooit. U bent snel en goedkoop op de mooiste skipistes van Europa met een wintersport vliegtuig.

Houdt er rekening mee dat er een limiet zit aan het gewicht en afmetingen van uw bagage. Wanneer u uw eigen ski’s meeneemt, kan het zijn dat de vliegmaatschappij u hier een extra toeslag voor in rekening brengt. Houd ook rekening met kosten voor transport van de luchthaven naar uw accommodatie.

Wanneer u met het vliegtuig op wintersportvakantie gaat, dan wilt u natuurlijk geen hoge kosten betalen voor een parkeerplaats bij de luchthaven. U kunt er voor kiezen vlakbij de luchthaven te parkeren voor een paar Euro per dag. Goedkoop parkeren Schiphol is makkelijker dan u denkt.

Op wintersport met de bus

Naast de trein en het vliegtuig kunt u natuurlijk altijd nog met de skibus naar uw skigebied. Deze zijn tegenwoordig net zo comfortabel. De bus wintersport chauffeurs zijn bekend met de wintersportbestemmingen en ze hebben ervaring met het rijden in winterse omstandigheden. Zij brengen u veilig naar uw skidorp. U vertrekt ’s avonds en komt in de loop van de ochtend aan op uw bestemming. Hierdoor kunt u ‘s middags de piste al af. Vele reisbureau's bieden wintersport busreizen aan! Ga naar Interbus.nu voor de beste busreizen met luxe touringcar rechtstreeks naar alle populaire wintersport gebieden.

Update: zaterdag, 29 oktober 2016
Emiel
2522
Gepubliceerd op donderdag, 11 oktober 2012

Reviews Trein- & Vliegreis

(0 beoordelingen)
  • CHEAP PARKING
  • ✓ Parkeren Schiphol
  • ✓ 24/7 Beveiliging
  • ✓ Gratis annuleren