Reisafstand: 1.080 km
Vanaf luchthaven: 200 km
Vanaf treinstation: 15 km
Hoogte dorp: 1.550 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super Le Corbier inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Le Corbier tegen de laagste prijs. De goedkoopste skivakantie voor jouw favoriete skigebied en altijd met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Familievriendelijk Le Corbier

Le Corbier is een modern skidorp met een authentieke uitstraling. Het dorp is gesticht in de jaren zestig, wat een aantal voordelen met zich mee brengt. Zo staan zijn er veel moderne faciliteiten en accommodatie. Veel van de accommodaties staan dicht op de pistes. Hierdoor heeft men snel en zonder gedoe het toegang tot het skigebied. Het dorp staat bekend als familievriendelijk. Er zijn faciliteiten voor kinderen en rondom het dorp zijn de wat gemakkelijkere pistes te vinden, voor kinderen en beginners. Uiteraard zijn er ook pistes voor de meer ervaren wintersporters, zij kunnen hier ook prima off-piste gaan. 

Activiteiten na het skiën in Le Corbier

Voor de après ski zijn er uiteraard ook in Le Corbier wel zeker gelegenheden, maar u hoeft hier geen bruisend nachtleven te verwachten zoals in de populaire se skigebieden. Er zijn ook prima mogelijkheden om even lekker te ontspannen in de wellness of fitness. In Le Corbier is ook een zwembad aanwezig, dit is echter een verwarmd buitenbad. Er kan ook geschaatst, gewandeld en geroddeld worden. Bent u liever iets sneller onderweg dan zijn er ook tochten op een sneeuwscooter mogelijk, of gaat u paragliden. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties le corbier

0
0
0
s2smodern

Weersverwachting

Verwacht voor morgen: onbewolkt
15°C 0mm
0m/s 36% 0%
25 oktober
0°C / 18°C
onbewolkt
26 oktober
0°C / 15°C
onbewolkt
27 oktober
-6°C / 2°C
lichte sneeuw
28 oktober
-8°C / 4°C
sneeuw
29 oktober
-2°C / 2°C
sneeuw
30 oktober
0°C / 5°C
lichte sneeuw

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte le-corbier

WebcamLive video skigebied