Reisafstand: 1.200 km
Vanaf luchthaven: 145 km
Vanaf treinstation: 30 km
Hoogte dorp: 1.850 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Les Menuires inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Les Menuires tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Les Menuires, een sneeuwzekere wintersportbestemming

Op een hoogte van nog net geen 1900 meter, ligt Les Menuires redelijk hoog. De pistes rond het dorp zijn dan ook behoorlijk sneeuwzeker. Maar ook wanneer er iets minder sneeuw valt, liggen de pistes er goed bij, dankzij ruim 400 sneeuwkanonnen. Hiermee wordt er voor gezorgd dat gedurende het grootste deel van het wintersportseizoen hier heerlijk geskied of gesnowboard kan worden. 

Kindvriendelijk Les Menuires

Bij Les Menuires zijn voldoende goede faciliteiten voor gezinnen met kinderen, zodat de kinderen goed kunnen leren skiën. Er is een kinderopvang en een kindercrèche aanwezig. Ook beschikt men hier over een kinderlift en een lopende band lift. De kinderen en andere beginners, kunnen daarnaast niet alleen van blauwe maar ook van groente pistes gebruik maken. Zo kunnen ze op een comfortabele wijze goed leren skiën. Ook voor na het skiën zijn er in Les Menuires voor kinderen voldoende faciliteiten om zich te vermaken. 

Het goedkoopste dorp in Les Trois Vallees

Les Trois Vallees is met name bekend van één van de populairste Franse wintersport plaatsen, . Hier komen met name mensen die willen skiën en feesten in de après-ski. Mede doordat de prijzen hier lager zijn dan in de overige dorpen, is Les Menuires met name populair bij jonge gezinnen en mensen die het graag iets rustiger doen, tijdens hun wintersport vakantie. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties les menuires

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingles menuires

Verwacht voor morgen: sneeuw
-5°C 7mm
0m/s 85% 80%
20 december
-9°C / -4°C
lichte sneeuw
21 december
-10°C / 0°C
sneeuw
22 december
0°C / 1°C
matige regen
23 december
-1°C / 1°C
lichte regen
24 december
-1°C / 1°C
onbewolkt
25 december
-3°C / 0°C
onbewolkt

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte les-menuires

WebcamLive video skigebied