Reisafstand: 1.105 km
Vanaf luchthaven: 159 km
Vanaf treinstation: 37 km
Hoogte dorp: 2.300 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Val Thorens inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Val Thorens tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Het hoogst gelegen skidorp van Europa

Als ski- en snowboard gebied heeft Val Thorens veel voordelen. Het is sneeuwzeker en het is omringd door pistes. Hierdoor kunt u vanaf veel accommodaties direct de piste op. Het is ook het hoogst gelegen skidorp in Europa, toch zijn alle faciliteiten, zoals supermarkten in het dorp aanwezig.

Kindvriendelijk Val Thorens

Waar kunnen kinderen beter leren skiën, dan in het grootste skigebied van Europa. Voor kinderen van 3 maanden tot 3 jaar is er kinderopvang Montana in het dorp. Hier worden zowel binnen- als buiten activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Voor de kinderen van 3 en 4 jaar is er de mini-club. Hier worden de kinderen met het skiën bekend gemaakt. Op de kinderpiste kunnen ze in hun eigen tempo leren skiën.

Après-skiën op hoog niveau

In Val Thorens vindt u de hoogst gelegen kroeg van Europa. Er zijn restaurants, bars, kroegen en clubs genoeg om Val Thorens een bruisend nachtleven te geven. Er zit zelfs een kroeg direct naast een piste. In het grootste skigebied van Europa is ook de après-ski van een hoog niveau.

Uitstekende faciliteiten

Niet alleen de sneeuw en de pistes zijn van goede kwaliteit. Ook naast de piste zijn er voldoende faciliteiten om het u naar de zin te maken. Er is een wellness center, sauna, zonnestudio, fitness centrum, een indoor tennisbaan en een indoor zwembad.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties val thorens

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingval thorens

Verwacht voor morgen: onbewolkt
-3°C 0mm
0m/s 81% 0%
15 december
-13°C / -5°C
onbewolkt
16 december
-10°C / 0°C
sneeuw
17 december
-7°C / -3°C
hevige sneeuw
18 december
-6°C / -2°C
lichte sneeuw
19 december
-6°C / -3°C
sneeuw
20 december
-1°C / 1°C
sneeuw

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte val-thorens

WebcamLive video skigebied