Reisafstand: 1.100 km
Vanaf luchthaven: 200 km
Vanaf treinstation: 20 km
Hoogte dorp: 1.250 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport La Plagne inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor La Plagne tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

La Plagne, een moderne wintersportbestemming

La Plagne is niet echt een skidorp te noemen, Plagne bestaat inmiddels uit 11 dorpjes waarvan een aantal echte dorpen zijn, maar delen zoals Plagne 1800 bestaan voornamelijk uit accommodaties als appartementen en chalets. Mede door de ligging en de voorzieningen is dit een prima wintersport bestemming voor gezinnen met kinderen. Voor een wintersportvakantie met fantastische pistes, prima accommodaties op een gezellige maar niet te drukke locatie, is La Plagne een uitstekende wintersportbestemming. 

Kindvriendelijk La Plagne

Het uit meerdere delen bestaande La Plagne staat bekend als kindvriendelijk. Het ene deel is uiteraard meer op kinderen gericht dan het andere. De delen Plagne Village, Aime en Plagne Centre zijn het meest geschikt om met jongere kinderen uw wintersport vakantie door te brengen. Ook in de andere delen van La Plagne zit u goed, iedere skischool heeft een speciaal voor kinderen ingericht kinderland. Ook wanneer u niet op de lange latten staat, is La Plagne geschikt voor gezinnen. Doordat de gezellige après-ski niet bijzonder uitbundig is, komt u met uw kinderen tijdens het diner niet in grote groepen feestende wintersporters terecht. De drukste après ski van La Plagne treft u in Belle Plagne en Bellecôte.

Winterwandelen, langlaufen en Freestylen in La Plagne

Rondom La Plagne liggen meerdere tientallen kilometers loipes en wandelroutes door het prachtige gebied. Zeker vanaf de heeft u tijdens het wandelen of langlaufen een prachtig uitzicht over de bergen en dalen. Ook de freestylers zitten goed in La Plagne, van de verschillende funparks in Paradiski bevindt zich er ook één bij La Plagne. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties la plagne

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingla plagne

Verwacht voor morgen: lichte sneeuw
-3°C 0mm
0m/s 80% 8%
15 december
-14°C / -5°C
sneeuw
16 december
-3°C / 0°C
sneeuw
17 december
-7°C / -3°C
hevige sneeuw
18 december
-6°C / -2°C
lichte sneeuw
19 december
-6°C / -3°C
sneeuw
20 december
-1°C / 1°C
sneeuw

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte la-plagne

WebcamLive video skigebied