Reisafstand: 1095 km
Vanaf luchthaven: 100 km
Vanaf treinstation: 10 km
Hoogte dorp: 1.550 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Nee
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Valfréjus inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Valfréjus tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Goedkope wintersport in Valfréjus

Het kleine dorpje Valfréjus is voornamelijk een wintersport dorpje. Er zijn veel accommodaties en faciliteiten voor wintersporters in het dorp te vinden, samen met winkeltjes en wat uitgaansgelegenheden. Het grootste voordeel van de manier waarop dit dorp gebouwd is, dat men snel op de piste staat, vanuit de accommodatie. Ondanks dat Valfréjus zich voornamelijk op toeristen richt, vallen de prijzen heel erg mee. 

Activiteiten na het skiën in Valfréjus

Het kleine Valfréjus biedt niet een heel groot scala aan aanvullende activiteiten om te doen naast de wintersporten. Er zijn enkele tientallen kilometers aan wandelroutes en een beperkt aantal kilometers langlauf loipes. Er kan gerodeld en geschaatst worden. Voor hen die het graag hoger opzoeken is paragliding een mogelijkheid. Wilt u even ontspannen, dan is er een openbare sauna en kan men een massage krijgen. Zoekt u andere activiteiten of sportfaciliteiten dan bent u aangewezen op de skidorpen in de buurt. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties valfrejus

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingvalfrejus

Verwacht voor morgen: sneeuw
-4°C 14mm
0m/s 91% 88%
20 december
-9°C / -3°C
lichte sneeuw
21 december
-9°C / 0°C
sneeuw
22 december
0°C / 2°C
matige regen
23 december
-6°C / 1°C
onbewolkt
24 december
-8°C / 2°C
onbewolkt
25 december
-8°C / 0°C
onbewolkt

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte valfrejus

WebcamLive video skigebied