Reisafstand: 918 km
Vanaf luchthaven: 100 km
Vanaf treinstation: 28 km
Hoogte dorp: 1.377 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Kitzbühel inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Kitzbühel tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Gezellig en charmant skidorp Kitzbühel

Hoewel Kirtzbühel één van de grotere wintersportdorpen in de Alpen is, staat het bekend om haar charme en gezelligheid. Dat het dorp populair is, blijkt wel uit het feit dat het ieder jaar meer dan 1 miljoen bezoekers ontvangt uit landen over de hele wereld. Kitzbühel is ook zeer in trek bij de internationale jetset.

Ontspannen in Kitzbühel

Wanneer u even een dagje wilt ontspannen, dan kan dat prima in Kitzbühel. De gastvrijheid in de lokale restaurants, bars en cafés is uitmuntend. U kunt genieten van de lokale specialiteiten in de horeca, tijdens uw wandeling door het prachtige historische centrum.

De evenementen van Kitzbühel

Kitzbühel is het thuis van één van de zwaarste wedstrijden in de Alpine Ski World Cup. Deze wedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd op Hahnenkamm, welke direct naast het dorp ligt. Naast dit evenement organiseert het dorp ook sneeuwpolo, triatlon en tennis wedstrijden.

Alternatieven voor het skiën

Als echt wintersport dorp heeft Kitzbühel natuurlijk ook alternatieven, voor als u even niet wilt skiën.
Zo kan er gerodeld worden of geschaatst worden in een binnen- en een buitenbaan, waar ook curling beoefend kan worden. U kunt uw spieren natuurlijk ook soepel houden met wat fitness of tennis. Als u zich echt even wil verwennen, dan is de sauna, de zonnestudio of een massage ook aan te raden.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties kitzbuhel

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingkitzbuhel

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
0°C 0mm
0m/s 66% 64%
20 december
-6°C / 0°C
sneeuw
21 december
-5°C / 5°C
lichte sneeuw
22 december
1°C / 8°C
zware regenval
23 december
1°C / 6°C
zware regenval
24 december
0°C / 10°C
onbewolkt
25 december
0°C / 8°C
onbewolkt

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte kitzbuhel

WebcamLive video skigebied