Skiseizoen: 12 december - 7 april
Hoogte: 800 m - 3.000 m
Skipistes blauw: 73 km
Skipistes rood: 117 km
Skipistes zwart: 39 km
Skiliften: 36
Langlaufroutes: 24 km
Wandelroutes: Ja
Skischolen: Ja
Nederlandstalige skiles: Ja
Oefenweide: Ja
Rodelbaan: Ja
Curlingbaan: Nee

Opzoek naar super last minute wintersport Jungfrau Region inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Jungrfrau Region tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Sneeuwzeker wintersporten in de Jungfrau Region

Met een hoogte verschil van ruim 2000 meter en de aanwezigheid van een gletsjer, zijn de wintersporters verzekerd van voldoende sneeuw op en naast de pistes. Hoewel de pistes met name voor beginners en ervaren wintersporters geschikt zijn, vinden de experts hier ook voldoende uitdaging op de drie bergkammen die boven Interlaken liggen. De hoger gelegen dorpen , en Mürren geven u directe toegang tot het skigebied. 


Groot wandel- en langlaufgebied in de Jungfrau Region

Winterwandelaars en langlaufers zitten goed in de Jungfrau Region. Er liggen meerdere tientallen kilometers loipes en meer dan 100 kilometer wandelroutes door het gebied. Met bergen van een hoogte van vier kilometer zijn de uitzichten hier spectaculair. Wilt u een heel bijzonder uitzicht, dan kunt u de trein nemen naar het hoogste treinstation van Europa. Deze ligt op een hoogte van ruim 3450 meter op de Jungfraujoch. 

Paradijs voor de freeriders

Het skigebied kent een aantal uitdagende zwarte pistes, zoals van de top van de Schilthorn. Wanneer u die extra uitdaging zoekt, dan zijn er enorm veel off-piste mogelijkheden. Ook de freestylers komen hier aan hun trekken. Er zijn 2 funparks met veel verschillende obstakels. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties jungfrau region

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingjungfrau region

Verwacht voor morgen: sneeuw
0°C 0mm
0m/s 96% 92%
20 december
-1°C / 2°C
lichte sneeuw
21 december
2°C / 6°C
zware regenval
22 december
0°C / 2°C
matige regen
23 december
-1°C / 2°C
lichte regen
24 december
-4°C / 0°C
onbewolkt
25 december
-5°C / 0°C
onbewolkt

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte jungfrau-region

WebcamLive video skigebied