Reisafstand: 965 km
Vanaf luchthaven: 160 km
Vanaf treinstation: 9 km
Hoogte dorp: 1.500 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Verbier inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Verbier tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

De complete wintersport ervaring in Verbier

Het skigebied Les Quatre Vallees is het thuis van Verbier. Ondanks dat dit het grootste dorp in het skigebied is, is het toch een authentiek skidorp, met een levendig nachtleven en een gezellige après-ski. In het skigebied zijn veel verschillende mogelijkheden, bij Verbier bevindt zich één van de funparken, met leuke obstakels om stunts op te doen, er zijn mogelijkheden voor toertochten op de pistes en off-piste. Daarnaast zijn er allerlei andere activiteiten mogelijk. Les Quatre Vallees is een zeer afwisselend  en ditzelfde geldt ook voor Verbier.

Après-ski in Verbier

In het skigebied zijn diverse faciliteiten voor gezinnen met kinderen, kinderopvang, crèche, kindercarrousel, lopende band ligt en een kinderlift, Nederlandstalige skiles. Dit is op zich goed geregeld. Toch is Verbier voornamelijk gericht op volwassenen, ook het nachtleven is hier wat druk en daardoor verblijven gezinnen met kinderen, meer in andere dorpen in het skigebied. In en om het dorp zijn allerlei activiteiten mogelijk. Er worden ook regelmatig feesten en evenementen gepland.  De populariteit en diverse luxe accommodaties maken van Verbier een prachtige wintersport bestemming, maar deze is enigszins aan de prijzige kant.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties verbier

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingverbier

Verwacht voor morgen: sneeuw
-2°C 12mm
0m/s 86% 92%
20 december
-5°C / -1°C
sneeuw
21 december
-3°C / 2°C
sneeuw
22 december
0°C / 2°C
zware regenval
23 december
-3°C / 2°C
matige regen
24 december
-6°C / 3°C
onbewolkt
25 december
-6°C / 0°C
onbewolkt

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte verbier

WebcamLive video skigebied