Reisafstand: 919 km
Vanaf luchthaven: 230 km
Vanaf treinstation: 0 km
Hoogte dorp: 1.700 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Samnaun inclusief skipas 2018/2019? Vind hier de beste voor Samnaun tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Rustig skidorp Samnaun

Slechts 25 kilometer vanaf het populaire se ligt het dorp Samnaun in . De van Ischgl en Samnaun vormen samen de Silvretta Arena. Daar waar Ischgl bekend staat om haar après-ski en haar evenementen, is Samnaun een stuk rustiger. De mensen komen ook niet naar Samnaun voor de après-ski, maar om heerlijk te winkelen. Omdat Samnaun een rustigere après-ski heeft, is het een zeer geschikt wintersport vakantie dorp voor families met kinderen.

Het enige belastingvrije dorp in Zwitserland

Het gebied rond Samnaun ligt zowel aan de Oostenrijkse als Italiaanse grens. Door dat dit gebied omringd wordt door een aantal hoge bergen, is het wat afgezonderd van de rest van Zwitserland. Mede hierdoor heeft de Zwitserse overheid dit gebied als belastingvrije zone aangewezen. Samnaun is het enige belastingvrije dorp in Zwitserland. In een van de talloze winkelstraten kunt u heerlijk taxfree shoppen en goedkoop souvenirs kopen.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties samnaun

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingsamnaun

Verwacht voor morgen: lichte sneeuw
-7°C 0mm
0m/s 88% 56%
20 december
-12°C / -6°C
lichte sneeuw
21 december
-9°C / 0°C
sneeuw
22 december
0°C / 3°C
matige regen
23 december
-1°C / 2°C
matige regen
24 december
-4°C / 2°C
onbewolkt
25 december
-3°C / 1°C
onbewolkt

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte samnaun

WebcamLive video skigebied