Reisafstand: 1.302 km
Vanaf luchthaven: 168 km
Vanaf treinstation: 13 km
Hoogte dorp: 2.100 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Nee

Opzoek naar super last minute wintersport Pas de la Casa inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Pas de la Casa tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skiën op de Franse grens

Direct aan de rand van , op de grens met , ligt het skidorp Pas de la Casa. Het dorp zelf is niet een authentiek skidorp, maar is echt gebouwd voor de wintersport. Dit heeft als voordeel dat de skiliften vanaf zo ongeveer iedere accommodatie lopend te bereiken zijn en er voldoende restaurants en andere uitgaansgelegenheden zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is hier gewoon goed. Het is een zeer degelijke wintersport bestemming, met een gevarieerd wintersport aanbod en een gezellige maar niet uitermate drukke après-ski. 

Kindvriendelijk en toeristisch Pas de la Casa

Hoewel Pas de la Casa een kindvriendelijk skidorp is, is het toch minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het dorp is gericht op massatoerisme waardoor het al snel erg druk is, voor een familievakantie. Er zijn voldoende voorzieningen in Pas de la Casa voor kinderen om te leren skiën, zo is er een groot kinderland en er is een mooie skiroute door de bossen, speciaal voor kinderen. Er is ook een lopendebandlift en een kindercrèche aanwezig. Voor een familievakantie zit je toch net iets beter in Soldeu.

Après-ski in Pas de la Casa 

Net als in Soldeu, is de après-ski voor Andorrese begrippen hier best uitbundig. Er zijn hier gezellige restaurants, bars en discotheken, maar uitgaansleven hier is niet te vergelijken met de après-ski in . Je kunt hier wel gewoon gezellig een biertje drinken. Je vindt de uitgaansgelegenheden hier bijna in iedere straat. De prijzen in het uitgaansleven en de prijzen voor de accommodaties zijn gericht op massatoerisme, dus kun je hier voordelig je wintersportvakantie doorbrengen. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties pas de la casa

Reviews 'Goedkope wintersport Pas de la Casa 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingpas de la casa

Verwacht voor morgen: matige regen
20°C 4mm
2m/s 58% 4%
17 september
20°C / 10°C
matige regen
18 september
17°C / 10°C
zware regenval
19 september
15°C / 8°C
zware regenval
20 september
14°C / 7°C
matige regen
21 september
9°C / 7°C
zware regenval
22 september
16°C / 7°C
licht bewolkt

Sneeuwhoogtepas de la casa

Recente sneeuwhoogte pas de la casa

Webcampas de la casa