Berchtesgaden 3926879 Pixabay

Opzoek naar super last minute wintersport Berchtesgaden inclusief skipas 2019/2020? Vind hier de beste voor Berchtesgaden tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Goedkope wintersportvakanties berchtesgaden

Ontspan in Berchtesgaden na het skiën

Het stadje Berchtesgaden is niet een echt standaard wintersport stadje. De skipistes liggen net buiten het dorp, waardoor u niet rechtstreeks vanuit uw appartement of hotel in Berchtesgaden de piste op kunt. Door de ligging in het bijna zuidelijkste deel van , is het stadje omringd door hoge bergen. Vanwege de frisse Alpenlucht zijn hier verscheidene kuuroorden gevestigd. Voor de toeristen zijn er dan ook volop spa & wellness resorts te vinden. 

Heerlijk skiën net onder Salzburg

Op de pistes rond om Berchtesgaden kunt u heerlijk ontspannen skiën op de glooiende hellingen. Wanneer u even iets anders wilt, dan kunt u er ook voor kiezen een dag naar Salzburg te gaan. Op dagen die minder geschikt zijn voor wintersport, biedt de historische stad Salzburg een heerlijk alternatief.

lees verder...

Reviews Bergtesgaden

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingberchtesgaden

Verwacht voor morgen: hevige sneeuw
0°C 17mm
1m/s 98% 100%
13 november
-1°C / -7°C
sneeuw
14 november
0°C / -6°C
geheel bewolkt
15 november
1°C / -1°C
sneeuw
16 november
0°C / -4°C
geheel bewolkt
17 november
0°C / -1°C
sneeuw
18 november
0°C / -1°C
hevige sneeuw

Sneeuwhoogteberchtesgaden

Recente sneeuwhoogte berchtesgaden

Webcamberchtesgaden