Skiseizoen: 15 december - 15 maart
Hoogte: 580 m – 820 m
Skipistes blauw: 10 km
Skipistes rood: 9 km
Skipistes zwart: 1 km
Skiliften: 24
Langlaufroutes: Ja
Wandelroutes: Ja
Skischolen: Ja
Nederlandstalige skiles: Ja
Oefenweide: Ja
Rodelbaan: Ja
Curlingbaan: Nee

Opzoek naar super last minute wintersport Ferienwelt 2019/2020? Vind hier de beste voor Ferienwelt Winterberg tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skipistes net om de hoek

Met slechts 20 kilometer skipiste is Ferienwelt Winterberg zeker geen groot skigebied te noemen. In de omgeving van Winterberg liggen nog een aantal kleine met in totaal ongeveer 45 kilometer piste. De aanwezigheid van sneeuwkanonnen heeft de sneeuwzekerheid en de kwaliteit van de pistes in de afgelopen jaren sterk verbetert.

Ferienwelt Winterberg, klein maar fijn

Met een beperkte hoeveel skipistes van een redelijk lage moeilijkheidsgraad lijkt Winterberg geen geschikte wintersport bestemming. Toch heeft het een aantal zeer grote plus punten. Zo zijn de lift installaties modern en snel. Hiermee zijn veel pistes op elkaar aangesloten, zodat u mooie skitochten kunt maken. De pistes kunnen ook bij minder sneeuwval met sneeuwkanonnen goed geprepareerd worden. Wilt u even niet skiën of snowboarden? Dan ligt er nog ongeveer 100 kilometer langlauf loipe door het gebied.

Winterberg uw last minute skiweekend bestemming

Eén van de belangrijkste pluspunten van Ferienwelt is de locatie. Op iets meer dan 300 kilometer vanaf Utrecht is dit bijna ‘naast de deur’ te noemen. Dit maakt Ferienwelt Winterberg uitermate geschikt als u even snel een weekendje op de lange latten wilt staan.

Perfect voor jonge gezinnen en beginners

De pistes zijn niet moeilijk en niet enorm lang. Hiermee zijn ze uitermate geschikt voor beginners en jonge gezinnen. Met een voldoende aanbod aan skischolen gaan u en uw kinderen binnen de kortste keren als experts de pistes af. Doordat u slechts een paar uur hoeft te rijden van uit Nederland, is de rit naar Winterberg ook gemakkelijker en prettiger te overbruggen voor u en uw kinderen.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties ferienwelt winterberg

Reviews 'Goedkope wintersport Ferienwelt Winterberg 2019/2020'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingferienwelt winterberg

Verwacht voor morgen: lichte regen
10°C 1mm
4m/s 82% 76%
17 oktober
14°C / 7°C
lichte regen
18 oktober
12°C / 7°C
lichte regen
19 oktober
11°C / 8°C
matige regen
20 oktober
11°C / 5°C
lichte regen
21 oktober
11°C / 6°C
lichte regen
22 oktober
10°C / 8°C
geheel bewolkt

Sneeuwhoogteferienwelt winterberg

Recente sneeuwhoogte ferienwelt winterberg

Webcamferienwelt winterberg