Reisafstand: 1.105 km
Vanaf luchthaven: 159 km
Vanaf treinstation: 37 km
Hoogte dorp: 2.300 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Chamonix tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Een wintersportbestemming voor iedereen

Samen met de dorpen Les Houches en Argentière vormt Chamonix het skigebied Chamonix . Chamonix is veruit het bekendste dorp. In 1924 werden hier de eerste Olympische Winterspelen gehouden. De verschillen in het dorp zijn groot, er zijn luxe hotels en chique restaurants, sommige zelfs met een Michelin ster. Maar er zijn ook veel goedkopere accommodaties en uitgaansgelegenheden in Chamonix. Naast de verschillende hotels, heeft u ook keuze uit de verschillende appartementen in Chamonix.

Activiteiten naast het skiën

Naast de ‘gewone’ wintersporten, biedt Chamonix ook gelegenheid tal van andere sporten te beoefenen. Zo behoren bergbeklimmen, ijsklimmen, paragliden en deltavliegen tot de mogelijkheden, evenals tochten maken met een hondenslee of rodelen. Voor de meer ontspannende sporten om de spieren soepel te houden, kunt u naar het zwembad of het fitnesscentrum. In het centrum van het dorp zijn tal van winkels te vinden, waar uitgebreid geshopt kan worden. In Chamonix is een gezellig druk après ski nachtleven, waar u tot de vroege uurtjes kunt uitgaan. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties chamonix

Reviews 'Goedkope wintersport Chamonix 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingchamonix

Verwacht voor morgen: zware regenval
20°C 22mm
1m/s 68% 64%
20 augustus
13°C / 9°C
matige regen
21 augustus
14°C / 9°C
geheel bewolkt
22 augustus
19°C / 10°C
lichte regen
23 augustus
22°C / 12°C
lichte regen
24 augustus
24°C / 14°C
lichte regen
25 augustus
24°C / 12°C
lichte regen

Sneeuwhoogtechamonix

Recente sneeuwhoogte chamonix

Webcamchamonix