Reisafstand: 1.105 km
Vanaf luchthaven: 200 km
Vanaf treinstation: 35 km
Hoogte dorp: 1.800 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Val d'Isere inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Val d'Isere tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Après-ski in sneeuwzeker Val d'Isere

Het typische Franse bergdorpje Val d’Isere is al sinds 1932 een skidorp. Met het steeds populairder worden van de wintersportvakantie was in de jaren 90 een grondige renovatie nodig. Hierbij is het authentieke uiterlijk en de bijbehorende sfeer behouden gebleven. De après-ski is hier uitstekend, zeker voor Franse begrippen. Ondanks dat er een bruisend nachtleven heerst, is het een uitstekende vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Hier zijn een kinderopvang en een crèche. Bij In het skigebied is een kindercarrousel, kinderlift en lopende bandlift. De kleinere wintersporters kunnen hier uitstekend leren skiën. Dit maakt het één van de meest populaire skidorpen van

Meer dan wintersport in Val d'Isere

Naast toegang tot de sneeuwzekere skipistes van skigebied , zijn hier veel meer activiteiten mogelijk. Er is uiteraard de gelegenheid de spieren soepel te houden met fitness, zwemmen en wellness. Maar ook ook de buiten activiteiten zoals rodelen, paragliden, schaatsen, wandelen of het maken van tochten met een sneeuwscooter of hondenslee zijn hier mogelijk. Na deze activiteiten of een lange dag op of naast de pistes, kan er in het gezellige dorp heerlijk gegeten en ontspannen worden, of men duikt heerlijk het nachtleven in.  

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties val d isere

Reviews 'Goedkope wintersport Val d'Isere 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingval d isere

Verwacht voor morgen: zware regenval
19°C 14mm
1m/s 74% 46%
20 augustus
15°C / 9°C
matige regen
21 augustus
17°C / 9°C
geheel bewolkt
22 augustus
18°C / 10°C
matige regen
23 augustus
22°C / 12°C
matige regen
24 augustus
23°C / 12°C
matige regen
25 augustus
23°C / 11°C
matige regen

Sneeuwhoogteval d isere

Recente sneeuwhoogte val d isere

Webcamval d isere