Reisafstand: 1.080 km
Vanaf luchthaven: 200 km
Vanaf treinstation: 15 km
Hoogte dorp: 1.550 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport inclusief skipas 2019/2020? Vind hier de beste voor Le Corbier tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Familievriendelijk Le Corbier

Le Corbier is een modern skidorp met een authentieke uitstraling. Het dorp is gesticht in de jaren zestig, wat een aantal voordelen met zich mee brengt. Zo staan zijn er veel moderne faciliteiten en accommodatie. Veel van de accommodaties staan dicht op de pistes. Hierdoor heeft men snel en zonder gedoe het toegang tot het skigebied. Het dorp staat bekend als familievriendelijk. Er zijn faciliteiten voor kinderen en rondom het dorp zijn de wat gemakkelijkere pistes te vinden, voor kinderen en beginners. Uiteraard zijn er ook pistes voor de meer ervaren wintersporters, zij kunnen hier ook prima off-piste gaan. 

Activiteiten na het skiën in Le Corbier

Voor de après ski zijn er uiteraard ook in Le Corbier wel zeker gelegenheden, maar u hoeft hier geen bruisend nachtleven te verwachten zoals in de populaire se . Er zijn ook prima mogelijkheden om even lekker te ontspannen in de wellness of fitness. In Le Corbier is ook een zwembad aanwezig, dit is echter een verwarmd buitenbad. Er kan ook geschaatst, gewandeld en geroddeld worden. Bent u liever iets sneller onderweg dan zijn er ook tochten op een sneeuwscooter mogelijk, of gaat u paragliden. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties le corbier

Reviews 'Goedkope wintersport Le Corbier 2019/2020'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingle corbier

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
10°C 0mm
1m/s 47% 15%
17 oktober
12°C / 3°C
matige regen
18 oktober
10°C / 6°C
lichte regen
19 oktober
7°C / 4°C
zware regenval
20 oktober
8°C / 3°C
zware regenval
21 oktober
7°C / 3°C
zware regenval
22 oktober
4°C / 2°C
zware regenval

Sneeuwhoogtele corbier

Recente sneeuwhoogte le corbier

Webcamle corbier