Reisafstand: 1.020 km
Vanaf luchthaven: 70 km
Vanaf treinstation: 35 km
Hoogte dorp: 1.000 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Morzine tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Morzine, een gevarieerde wintersport bestemming

In Morzine is echt voor iedereen iets te doen. Er zijn faciliteiten voor de jeugdige wintersporters, maar ook voor de volwassenen. Er is een bruisend nachtleven, maar ondanks dat is het toch ook zeker een familiewintersportbestemming. Naast de verschillende activiteiten worden er ook regelmatig evenementen zoals muziekfestivals of thema weken georganiseerd. Het skidorp oogt als een traditioneel skidorp en straalt met haar levendige centrum een prettige sfeer uit. Er zijn allerlei winkels, eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden om heerlijk even, buiten het wintersporten om, te ontspannen. 

Kindvriendelijk Morzine

In Morzine heeft men duidelijk hun best gedaan voor de kinderen een onvergetelijke wintersportvakantie mogelijk te maken. Er zijn faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. Er is kinderopvang voor de kleinsten, maar zijn ook voor de ouderen kinderen de tieners verschillende faciliteiten, activiteiten, evenementen en entertainmentprogramma’s, waar ze aan kunnen deelnemen. Ook voor volwassenen zijn er verschillende activiteiten. Er kan gezwommen worden, fitness, paragliden, rodelen, schaatsen of tochten maken op sneeuwscooters. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties morzine

Reviews 'Goedkope wintersport Morzine 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingmorzine

Verwacht voor morgen: geheel bewolkt
17°C 0mm
1m/s 55% 87%
24 april
14°C / 8°C
lichte regen
25 april
17°C / 7°C
lichte regen
26 april
12°C / 7°C
lichte regen
27 april
13°C / 7°C
zwaar bewolkt
28 april
16°C / 9°C
licht bewolkt
29 april
19°C / 11°C
licht bewolkt

Sneeuwhoogtemorzine

Recente sneeuwhoogte morzine

Webcammorzine