Reisafstand: 1100 km
Vanaf luchthaven: 215 km
Vanaf treinstation: 6 km
Hoogte dorp: 1.350 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Nee
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport La Norma inclusief skipas 2019/2020? Vind hier de beste voor La Norma tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Kindvriendelijke wintersport in La Norma

La Norma is een klein wintersport dorpje vlak bij het bekende Valfréjus. Het autovrije dorpje staat bekend als bijzonder kindvriendelijk. Het dorp richt zich voornamelijk op families, dit betekent ook meteen dat je hier niet op zoek hoeft te gaan naar de après-ski. Uiteraard zijn er wel gezellige restaurants aanwezig in La Norma, waar je fijn kunt dineren en een gezellige avond kunt hebben. Er is een kinderclub aanwezig in het dorp, vanwaar uit vele activiteiten worden georganiseerd. 

Activiteiten na het skiën in La Norma

De omgeving rondom La Norma is prachtig. Je kunt op de beboste berghellingen niet alleen goed skiën, maar ook wandelen, rodelen of tochten met een hondenslee maken. Zelfs paragliden is hier mogelijk. Wil je liever ontspannen in de wellness na het skiën, dan ben je afhankelijk van de voorzieningen in de omringende dorpen, zoals Valfréjus, tenzij uiteraard er in je accommodatie een sauna of andere wellness voorzieningen aanwezig zijn. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties la norma

Reviews 'Goedkope wintersport La Norma 2019/2020'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingla norma

Verwacht voor morgen: matige regen
16°C 9mm
6m/s 67% 100%
17 oktober
16°C / 12°C
lichte regen
18 oktober
17°C / 12°C
lichte regen
19 oktober
14°C / 10°C
matige regen
20 oktober
14°C / 9°C
zwaar bewolkt
21 oktober
14°C / 8°C
licht bewolkt
22 oktober
13°C / 9°C
geheel bewolkt

Sneeuwhoogtela norma

Recente sneeuwhoogte la norma

Webcamla norma