Skiseizoen: 15 december – 15 april
Hoogte: 550 m - 2.500 m
Skipistes blauw: 34 km
Skipistes rood: 47 km
Skipistes zwart: 13 km
Skiliften: 44
Langlaufroutes: Ja
Wandelroutes: Ja
Skischolen: Ja
Nederlandstalige skiles: Ja
Oefenweide: Ja
Rodelbaan: Ja
Curlingbaan: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Hochzillertal Hoch inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Hochzillertal Hochfügen tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Modern en sneeuwzeker skigebied

Het Zillertal kent meerdere populaire met allerlei bekende wintersportbestemmingen, waaronder , en Zell am Ziller. Ook het skigebied Hochzillertal Hochfugen behoort tot één van de populaire skigebieden. Wintersporters van ieder niveau vinden hier een uitdaging. De pistes zijn goed geprepareerd en er bevinden zich hier moderne faciliteiten. Het skigebied is verdeeld over de deelskigebieden Spieljoch en HochFügen-Hochzillertal. Op de Spieljoch liggen voornamelijk rode pistes. Dit deelskigebied is bereikbaar vanuit Fügen. De pistes van Hochfügen-Hochzillertal zijn meer gevarieerd. Dit deelskigebied is goed bereikbaar vanuit Kaltenbach, maar men kan ook tussen de pistes verblijven in Hochfügen.

Familievriendelijk skigebied

Het skigebied van Fugen Hochfügen kent niet veel zwarte pistes. Toch is er wel uitdaging voor de experts te vinden in Fugen Hochfügen. Op de Spieljoch liggen geen zwarte skipistes. Dit deel van het skigebied is niet heel groot en heeft voornamelijk rode pistes. Het deel is overzichtelijk en rustig, waardoor families met kinderen zich hier zeker op hun gemak zullen voelen. Fugen Hochfügen is groter en drukker dan het deel op de Spieljoch. Ook hier zijn voornamelijk blauwe en rode pistes te vinden. Waardoor families en beginners ook hier prima uit de voeten kunnen. 

Offpiste en Freestyle

Er zijn een aantal mogelijkheden voor off-piste en freestyle in Fugen Hochfügen. Er is een funpark waar wat trucs uitgehaald kunnen worden. Hier zijn onder andere een halfpipe en rails. Naast de freestyle en off-piste mogelijkheden,  ligt er ook ruim 30 kilometer aan skiroutes. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties hochzillertal hochfugen

Reviews 'Goedkope wintersport Hochzillertal Hochfügen 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtinghochzillertal hochfugen

Verwacht voor morgen: matige regen
18°C 11mm
1m/s 86% 61%
26 augustus
22°C / 12°C
matige regen
27 augustus
25°C / 13°C
onbewolkt
28 augustus
24°C / 13°C
matige regen
29 augustus
17°C / 11°C
zware regenval
30 augustus
17°C / 11°C
matige regen
31 augustus
21°C / 12°C
zware regenval

Sneeuwhoogtehochzillertal hochfugen

Recente sneeuwhoogte hochzillertal hochfugen

Webcamhochzillertal hochfugen