Reisafstand: 890 km
Vanaf luchthaven: 95 km
Vanaf treinstation: 20 km
Hoogte dorp: 1.200 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Nee
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Ladis inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Ladis tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Voordelige wintersport in Ladis

Het pittoreske Ladis is het kleinste dorp in het skigebied Serfaus Fiss Ladis. Het dorpsbeeld wordt bepaald door het 13e eeuwse kasteel Laudeck. Het dorp is rustig en kindvriendelijk, er zijn echter minder faciliteiten en activiteiten buiten de wintersportgelegenheden om, dan in Serfaus en Fiss. Ladis is dan ook een stuk goedkoper dan de beide andere skidorpen. Er is echter volop rust in dit zonnige en sneeuwzekere dorpje. Wandelaars en langlaufers die van de rust en de omgeving willen genieten zitten hier zeker goed. De pistes en de andere dorpen en de extra faciliteiten daar zijn van uit Ladis goed te bereiken. 

Activiteiten na het skiën in Ladis

In het dorp Ladis zijn geen extra faciliteiten voor indoor sporten of wellness. Hiervoor moet u naar Serfaus of Fiss. Wel kan men hier schaatsen of curling spelen en kan men bij het dorp paragliden. Er is een klein aantal restaurants en cafe’s in het dorp. Wilt u tot laat in de nacht genieten van de après-ski, dan moet u ook hiervoor naar Serfaus of Fiss. Net buiten Ladis, bij het dalstation van de Sonnenbahn, kan wel prima ge-après-skiet worden. Verblijft u met jonge kinderen in het dorp, dan zijn er voor de wintersport voor de kinderen wel voldoende faciliteiten, zoals in Bertas Kinderland. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties ladis

Reviews 'Goedkope wintersport Ladis 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingladis

Verwacht voor morgen: zware regenval
18°C 13mm
1m/s 70% 8%
26 augustus
20°C / 8°C
matige regen
27 augustus
20°C / 9°C
half bewolkt
28 augustus
21°C / 9°C
matige regen
29 augustus
15°C / 7°C
zware regenval
30 augustus
17°C / 8°C
matige regen
31 augustus
20°C / 8°C
matige regen

Sneeuwhoogteladis

Recente sneeuwhoogte ladis

Webcamladis