Reisafstand: 981 km
Vanaf luchthaven: 90 km
Vanaf treinstation: 19 km
Hoogte dorp: 1.003 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Saalbach-Hinterglemm inclusief skipas 2019/2020? Vind hier de beste voor Saalbach-Hinterglemm tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Alles makkelijk bereikbaar in Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm wordt in adem genoemd. Toch zijn het eigenlijk twee heel verschillende dorpen. Saalbach is net even iets chiquer dan het iets vernederlandste Hinterglemm. De dorpen hebben een ideale ligging in het skigebied. Pistes en liften komen tot in de dorpen. Vanuit uw verblijf staat u dus snel op een piste.

Kindvriendelijk Saalbach-Hinterglemm

Saalbach en Hinterglemm hebben een reputatie op après-ski gebied, toch is Saalbach-Hinterglemm een goede bestemming voor jonge gezinnen. De kinderopvang en de skischolen zijn goed geregeld. In het skigebied en in de dorpen zijn meerdere oefenweides. Uw kind kan hier ook veilig skiën. Een skihelm is verplicht voor kinderen tot 15 jaar. In de dorpen vindt u ook een aantal echte familie of kinderhotels.

Uitstekende après-ski gelegenheden

Naast de pistes bevinden zich voldoende berghutten waar u gedurende de dag kunt genieten van een heerlijk maaltijd of even iets te drinken. Aan het eind van de middag lopen de kroegen en barren in Saalbach en Hinterglemm langzaam aan vol. Beide dorpen zijn erg gezellig. Hinterglemm is iets populairder dan het chique Saalbach. In Hinterglemm vindt u ook de GoaßStall. Deze kroeg is benoemd tot Europa’s beste après-ski gelegenheid.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties saalbach hinterglemm

Reviews 'Goedkope wintersport Saalbach-Hinterglemm 2019/2020'

8 (1 beoordeling)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingsaalbach hinterglemm

Verwacht voor morgen: zware regenval
13°C 13mm
0m/s 79% 29%
17 oktober
15°C / 4°C
geheel bewolkt
18 oktober
15°C / 5°C
onbewolkt
19 oktober
16°C / 5°C
lichte regen
20 oktober
8°C / 3°C
lichte regen
21 oktober
13°C / 4°C
lichte regen
22 oktober
16°C / 7°C
geheel bewolkt

Sneeuwhoogtesaalbach hinterglemm

Recente sneeuwhoogte saalbach hinterglemm

Webcamsaalbach hinterglemm