Reisafstand: 915 km
Vanaf luchthaven: 80 km
Vanaf treinstation: 2 km
Hoogte dorp: 800 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Westendorf inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Westendorf tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Het après-ski dorp in Wilder Kaiser

Skidorp Westendorf is de après-ski bestemming in het skigebied Wilder Kaiser. Het is een sfeervol traditioneel skidorp en is erg populair bij Nederlandse wintersport toeristen. Het dorp heeft meerdere voordelen die het populair maken. Zo ligt het op een uitstekende locatie, is het goed bereikbaar, gezellig en sfeervol en heel belangrijk, het is super kindvriendelijk. Zo is Westendorf een top wintersport bestemming voor iedereen. 

Skiën, après-ski en meer in Westendorf

Voor de wintersport zijn veel mooie pistes en een gezellige après-ski een pre. Westendorf biedt dit zeer zeker. Maar daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Ook winterwandelaars en langlaufers zitten hier goed. Ook andere activiteiten als schaatsen, rodelen en zelfs paragliding of het maken van ballonvaarten boven het winter wonderland zijn hier mogelijk. Doe je het liever even rustig aan, dan kun je ook ontspannen in de sauna, onder de zonnebank of tijdens een massage. 

Kindvriendelijk Westendorf

Omdat Westendorf bekend staat als après-ski topper zou je niet snel verwachten dat het ook een kindvriendelijke wintersport bestemming is. Er zijn echter verschillende goede voorzieningen voor gezinnen met kinderen. In het dal bij het dorp zijn een aantal oefenliften en vanaf het middelstation van de gondellift zijn er een aantal gemakkelijke pistes die terug gaan naar het dorp. In de skischolen wordt Nederlandstalig lesgegeven en er is zelfs ski kinderopvang voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor jongere kinderen is er zelfs een crèche.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties westendorf

Reviews 'Goedkope wintersport Westendorf 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingwestendorf

Verwacht voor morgen: matige regen
24°C 9mm
1m/s 52% 21%
26 augustus
25°C / 12°C
matige regen
27 augustus
26°C / 13°C
onbewolkt
28 augustus
26°C / 13°C
matige regen
29 augustus
22°C / 13°C
matige regen
30 augustus
21°C / 12°C
matige regen
31 augustus
24°C / 13°C
matige regen

Sneeuwhoogtewestendorf

Recente sneeuwhoogte westendorf

Webcamwestendorf