Reisafstand: 891 km
Vanaf luchthaven: 160 km
Vanaf treinstation: 0 km
Hoogte dorp: 1.191 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Klosters inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Klosters tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Rustig skiplezier in Klosters

Daar waar Davos meer een stad is, is Klosters een rustig bergdorpje. Met haar historische uitstraling voelt het ook meer een knus dorp. Doordat Klosters wat rustiger is dan Davos, is het meer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Wat de faciliteiten voor sport en ontspanning betreft, doet Klosters niets onder voor Davos.

Ontspannen tijdens uw wintersport vakantie

Klosters is wat rustiger en minder toeristisch. Wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur en heerlijk wilt ontspannen tijdens uw vakantie, dan is Klosters de ideale wintersportbestemming. Zeker wanneer u met jonge kinderen op vakantie gaat. Voor de après-ski bent u beter af in Davos.

Madrisaland

Het dorp ligt aan de voet van de Sonnenberg. Hier ligt deel skigebied Madrisa, één van de zes in skigebied . Hier vindt u Madrisa land, een kids club, waar uw kinderen kunnen leren skiën en kunnen ze zich vermaken met andere activiteiten. Er is onder andere een tubingbaan, trampoline, springkasteel en er zijn sneeuwscooters in het skidoopark.

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties klosters

Reviews 'Goedkope wintersport Klosters 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingklosters

Verwacht voor morgen: zware regenval
17°C 15mm
2m/s 81% 75%
20 augustus
13°C / 8°C
zware regenval
21 augustus
15°C / 8°C
lichte regen
22 augustus
19°C / 12°C
matige regen
23 augustus
22°C / 11°C
matige regen
24 augustus
25°C / 11°C
matige regen
25 augustus
24°C / 11°C
matige regen

Sneeuwhoogteklosters

Recente sneeuwhoogte klosters

Webcamklosters