Reisafstand: 965 km
Vanaf luchthaven: 175 km
Vanaf treinstation: 15 km
Hoogte dorp: 1.350 m
Restaurants: Ja
Bars & Cafés: Ja
Discotheken: Ja
Supermarkten: Ja
Kinderopvang: Ja

Opzoek naar super last minute wintersport Nendaz inclusief skipas 2019? Vind hier de beste voor Nendaz tegen de laagste prijs. De goedkoopste voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Kindvriendelijke wintersportvakantie in Nendaz

Wintersportbestemming Nendaz is een stuk rustiger dan het skidorp , in hetzelfde skigebied. Nendaz heeft een gezellig en authentiek dorpscentrum, maar doordat het dorp minder druk is dan Verbier, is het bijzonder geschikt voor families met kinderen. Alle faciliteiten voor een mooie wintersport vakantie voor jonge gezinnen zijn hier aanwezig. Nendaz is heeft hier zelfs een onderscheiding voor ontvangen. De skipiste in het skigebied bestaan voornamelijk uit blauwe en rode pistes. Ook beginners, langlaufers en wandelaars zitten goed in Nendaz. 

Activiteiten naast het skiën

Op de pistes is voor de wintersporter van ieder niveau wel een uitdaging te vinden. Er zijn ook mooie tochten te maken in Les Quatre Vallees. In Nendaz zijn naast de wintersport ook nog diverse andere activiteiten mogelijk. Zo zijn er voldoende sport en wellness faciliteiten. Rodelen, een tochtje met een hondenslee of een heerlijke wandeling maken door de prachtige omgeving behoren hier ook tot de mogelijkheden, net als het paragliden, voor hen die het graag hoger op zoeken. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor de après-ski. Het nachtleven hier is gezellig, maar bescheiden. Feestgangers gaan naar Verbier. 

lees verder...

Goedkope wintersportvakanties nendaz

Reviews 'Goedkope wintersport Nendaz 2019'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Weersverwachtingnendaz

Verwacht voor morgen: onbewolkt
23°C 0mm
2m/s 38% 9%
26 augustus
23°C / 13°C
onbewolkt
27 augustus
25°C / 14°C
lichte regen
28 augustus
20°C / 12°C
matige regen
29 augustus
19°C / 11°C
matige regen
30 augustus
19°C / 11°C
lichte regen
31 augustus
21°C / 12°C
onbewolkt

Sneeuwhoogtenendaz

Recente sneeuwhoogte nendaz

Webcamnendaz