Franse Alpen
De VakantieDiscounter
Skivakanties tot max. € 250,-

De goedkoopste naar de Franse Alpen! Wintersport budget vakantie tot maximaal € 250,-. De beste aanbiedingen verzameld naar met eigen vervoer. Alleen de beste accommodaties met een beoordeling van minimaal een 8. Pak snel deze super wintersportvakanties!

Boek nu met korting

Skivakanties tot maximaal

€ 250,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Noordelijke en Zuidelijke Franse Alpen

De wintersportvakantie in de Franse Alpen heeft het imago van een professionele skivakantie. Dit heeft een duidelijke reden. De natuurlijke omstandigheden met de hoogste top van de van 4708 m kunt u rustig ideaal noemen in de Franse Alpen. Zowel in de Noordelijke als Zuidelijke Alpen vindt u samen ruim 7000 km aan skipistes, u begrijpt dat zowel de beginnende tot de professionele skisporter hieraan zijn hart kan ophalen.

Daarnaast komen er steeds meer nevenactiviteiten in de sneeuw bij zoals weidenracen, dit is met rolski’s over de weiden racen, al of niet besneeuwd. Tijdens de schoolvakanties staat er een team klaar die speciale activiteiten aanbiedt voor uw kinderen. U als ouders kunt een paar uur onbezorgd de skipiste op terwijl de kinderen zich meer dan prima vermaken met sneeuw gerelateerde activiteiten. Ben je op zoek naar een vakantie in Frankrijk, hier vindt u de beste accommodaties.

De Noordelijke Alpen

De Noordelijke Alpen liggen in de regio Rhone Alpes, waar al drie keer de Olympische Wereldspelen werden gehouden. De Mont Blanc is natuurlijk een heel bekende naam in deze streek en geeft het landschap nog meer allure. Alleen in Rhones Alpes ligt al 5800km aan skipistes. De skipistes zijn stuk voor stuk met zorg voor de natuur en met goed verzorgde uitrustingen ingericht. Bekende wintersportplaatsen zijn Alpe d’Huez, en Villard de Lans. Bekendere skiresorts zijn bijvoorbeeld: La Norma, La Tania, , Valmorel en .

De Zuidelijke Alpen

De Zuidelijke Alpen liggen in de Hautes Alpes, Provence ook hier weer gekenmerkt  door prachtig natuur en diverse grote in een en het zelfde landschap. Bij Ecrrins Mercantour en Queyras liggen prachtige natuurparken met in totaal 65 wintersportplaatsen. Ook hier is steeds meer aandacht voor nevenactiviteiten in de sneeuw zoals free ride, boardercross, snowboarden, speedskiën, ijsmuren en iglodorpen bouwen, met de auto het ijs op, de grens wordt elke keer weer verlegd. Aan de kinderen is zeker gedacht, dat ziet u onder andere terug in een uitgebreid aanbod van activiteiten voor kinderen tijdens schoolvakanties. Bekende skiresorts zijn bijvoorbeeld , Isola 2000 en Praloup.

0
0
0
s2sdefault